RÓLUNK

DISZKRÉCIÓ ÉS VENDÉGSZERETET

VENDÉGBARÁT ÉS CSALÁDIAS SZALON

A diszkréció elengedhetetlen a munkánkban.

Ahogyan a magánéletünkben, úgy kis szalonunkban is erre törekszünk. Sok férfi vendégünk, természetesen érthető okokból, szégyenli avagy titokban szeretné tartani hajpótlásának létét. Ahogy nekik is mindig mondjuk: „Ne aggódj, tőlünk senki nem fogja megtudni”

Mikor hozzánk érkezel csak veled fogunk foglalkozni, senki nem fogja látni avagy megtudni, hogy milyen ügyben érkeztél hozzánk.

Vendégszeretet nélkül a mi szakmánkban nem is lehet dolgozni.

Nincsenek tabuk és buta kérdések. Nálunk mindig családias légkörben fogod tölteni idődet. Mi más sem bizonyíthatja ezt jobban mint, hogy csapatunk jelentős része szó szerint is családtagok, ez szinte majdnem csak elmondható évek óta visszajáró vendégeinkről.

A CSAPAT

Paizs Gizella

Alapító - modellező

2014-ben sajátítottam el ezt a külföldön már régóta tökéletesen működő fejtetődúsítási technikát, és hoztam Magyarországra, hogy minél több hajritkulási problémával küszködő vendégnek segíthessek ezáltal. Lassan 3 éve köszönhetem vendégeim hűségét, melyet igyekszem mindig a legújabb, legtermészetesebb hajpótlási megoldással meghálálni.

+36 / 30 389-9061

Paizs Mónika

Ügyintéző, Sales in english language

Csapatunkban a legújabb trendeket, kiegészítőket, hajápolási és hajfestési termékeket találom meg munkánk és így vendégeink teljes megelégedettségére.
If you have any question in english please contact me.

+36 / 30 389-8828