Milyen betegség a foltos hajhullás (Alopecia)?

Immunbetegségből /immunhiányosságból adódóan manapság egyre elterjedtebb probléma a fejtető területén foltokban kihullott haj. Ezen részeken akár 2-3cm átmérően körszerűen teljes kopaszság látható. Nem ritka, hogy nem egy vagy kettő, hanem akár 3-4 üres folt is látható. Normál hajsűrűségű fejtetőn kellemetlenül kivillannak ezek az üres foltos területek és legtöbbször „vándorolnak” is a fej hajas részén. A foltok ilyenkor a „régi” helyen megdúsulnak hajjal, és átvándorolva más részekben hullajtják ki a hajat.

A foltos hajhullás kiszámíthatatlan területeken (akár bajusz, szemöldök, szempilla vagy szakáll részén is) jöhet létre és múlhat el, ezzel sok kellemetlenséget mind esztétikailag, mind lelkileg, okoz viselőjének. Életkor tekintetében a foltos hajhullás kialakulása általában gyermekeknél és fiatal felnőtteknél figyelhető meg.

Mi a megoldás foltos hajhullás esetén?

Természetesen egészségi állapotunk felmérésének érdekében forduljunk azonnal orvoshoz, amennyiben ilyen foltokat tapasztalunk magunkon. Mindenkinek más-más probléma állhat e hajhullás mögött, kezdve genetikai eredetű problémák, azonban leggyakrabban a szervezetben keletkezett gyulladásos gócok (rossz, gennyes fog, szájsebészeti- fül –orr- gégészeti gócok, krónikus gyulladások, petefészek gyulladás, urológiai, nőgyógyászati probléma, candida gomba) okoznak ilyen tünetet. Hormonális, toxikus illetve pszichés hatások, autoimmun probléma, nagyobb idegi vagy lelki megterhelés is kiválthatják.

Amíg Ön megtalálja az Önnek legmegfelelőbb gyógyászati megoldást, addig cégünk a foltos hajhullásra teljesen természetes (nem orvosi) a foltokat teljes egészében eltüntető esztétikailag dús hajjá tévő hajpótlást ajánl.

 

Vendégeink, akik hozzánk fordultak foltos hajhullás megoldása esetén:

A szerencsésebb betegeknek sikerül rálelnie a neki és az ő szervezetének legmegfelelőbb gyógymódjára, de sajnos van aki már több orvost, természetgyógyászt felkeresett, különböző gyógymódokat, pirulát, sampont, hajkúrát kipróbált már és még nem talált rá az egészségének legmegfelelőbb megoldására. Vendégeink között megtalálható volt 13 éves kislány, 14 éves fiatal fiú, 30 éves egészséges életmódot követő fiatal hölgy is.

Természetes megoldásunk a foltos hajhullásra

Vendégeink a betegség bármely fázisában fordulhatnak hozzánk a foltosan kihullott hajproblémájuk esetén. Esztétikai megoldásunk teljesen természetes, bármikor le és felilleszthető, így vándorlás esetén is könnyedén használható Nano-skin hair bőrhatású 100% igazi emberi hajból készült hajpótlás.

Bemutatjuk a Nano-skin hair-t, mely egy igen vékony, szinte fólia vastagságú, így teljesen bőrhatású anyagba szálanként kézzel szőtt pótrész. A pótrész igény szerint bármekkora formára vágható, így a kihullott hajfoltot kimérve és annak helyére behelyezve, teljesen eltüntethető a kopasz fejbőr folt. A pótrészt/pótrészeket bőrbarát ragasztóval helyezzük fel, mely így tartósan odailleszkedik a fejbőrre. az illesztés után pár perc múlva már szabadon fésülködhetünk, formázhatjuk, új dús, foltoktól mentes frizurát kapunk. Az illesztéstől számítva 24 óra múlva pedig már moshatjuk a hajunkat, fürödhetünk és úszhatunk is a hajpótlással.

Foltos hajpótlás menete

Első alkalommal felmérjük személyesen a kihullott foltok nagyságát, helyét a fejbőrön. Kiválasztjuk a vendégnek megfelelő hajszínt. Kivágjuk a foltokra illeszkedő hajpótlást, majd ragasztóval felillesztjük. Ekkor beoktatjuk a vendéget az otthoni tudnivalókra és igény szerint az otthoni leszedésre és újra felillesztésre. Minden kelléket, ragasztót és leoldót meg tud vásárolni nálunk, így ezután otthon is, hajpótló szakember nélkül kényelmesen és pénztárca kímélően el tudja készíteni a vendég a saját foltoktól mentes frizuráját.