STÍLUS KÖVETÉS
CSATOS SOROK HAJPÓTLÁS HAJCOPF KÉSZÍTÉSÉHEZ

Csapatunk rendkívül nagy figyelmet fordít a divat és stílus alakulására, változására. Legyen itt szó egy egyszerűbbnek tűnő hajvágásról vagy egy komplexebb frizurára vonatkozó kérésről. Példaképpen felhozható, hogy az utóbbi évben rendkívül elterjedt és divatos hajviselet lett a konty a férfiak számára is, ezt elterjedtebben „MANBUN”-nak hívjuk.

A rendkívül szemrevaló hajviselet elérése mindazonáltal nagyon sok időt vehet igénybe tekintve, hogy az emberi haj átlagosan 1 cm-t nő egy hónapban. Egy átlagos manbun hossza eléri akár a 30-35 cm-t is. Feltehetjük tehát a kérdést: Megéri e növeszteni hajunkat ezért a hajviseletért, miközben lehet, hogy mire elérném azt már senki sem fogja így hordani… ?

A válasz ismételten rendkívül egyszerű. Nem muszáj várnunk, hajunkat megnöveszteni hozzá. Mindez elérhető egy úgynevezett „több soros” hajhosszabbítással. Nem kell megijednünk a kis csatoktól, észrevehetetlenek. Sőt bármikor fel is és lecsatolható a plusz haj.

A HairTrend Manbun hairextension névre keresztelt hajrészek természetes emberi hajból kerülnek saját kezűleg elkészítésre egyénileg csak neked! Sőt eltérő hajszín vagy hajszínek esetén napszítta -strand- hatás is egyszerűen kiváltható vele. Nem esik ki, vízhatlan, biztos tartás a hajadban! Ráadásul nem is kell sokat várnod rá!

Leterheteltségtől függően akár pár nap alatt elkészítjük neked.

FÉLHOSSZÚ HAJ

Valakinek csak a félhosszú, hosszú haj áll jól férfi vendégeink között, de sajnos eleve ritkult fejtetővel nem is álmodozhat róla. Most egyedi hosszabb hajszálú fejtetődúsításunkkal ezt is valóra tudjuk neked váltani.

MELÍR

Fejtetődúsításunk, tupéink 100%ban természetes hajból készültek így melírozhatóak sötétebbre vagy világosabb színűre.

Íme egy trükk! >> A melír csíkokat észrevehetetlen illesztéssel el tudjuk rejteni a hajdúsításodban csatos hajsorokkal is, így bármikor megválhatsz tőlük, ha már meguntad a színt.

OMBRE

Ha szeretnél természetesen sötét hajtövet, világosabb ombrés hatást a frizurádnak, semmi akadálya. Csak egyszerűen kérd és megfestjük neked.