HAIRTREND MANBUN HAIREXTENSION

CSATOS SOROK HAJPÓTLÁS HAJCOPF KÉSZÍTÉSÉHEZ

STÍLUS KÖVETÉS

CSAK A KÉPZELET SZABHAT HATÁRT…

Csapatunk rendkívül nagy figyelmet fordít a divat és stílus alakulására, változására. Legyen itt szó egy egyszerűbbnek tűnő hajvágásról vagy egy komplexebb frizurára vonatkozó kérésről. Példaképpen felhozható, hogy az utóbbi évben rendkívül elterjedt és divatos hajviselet lett a konty a férfiak számára is, ezt elterjedtebben „MANBUN„-nak hívjuk.

A rendkívül szemrevaló hajviselet elérése mindazonáltal nagyon sok időt vehet igénybe tekintve, hogy az emberi haj átlagosan 1 cm-t nő egy hónapban. Egy átlagos manbun hossza eléri akár a 30-35 cm-t is.

Feltehetjük tehát a kérdést: Megéri e növeszteni hajunkat ezért a hajviseletért, miközben lehet, hogy mire elérném azt már senki sem fogja így hordani… ?

A válasz ismételten rendkívül egyszerű. Nem muszáj várnunk, hajunkat megnöveszteni hozzá. Mindez elérhető egy úgynevezett „több soros” hajhosszabbítással.

Nem kell megijednünk a kis csatoktól, észrevehetetlenek. Sőt bármikor fel is és lecsatolható a plusz haj.

A HairTrend Manbun hairextension névre keresztelt hajrészek természetes emberi hajból kerülnek saját kezűleg elkészítésre egyénileg csak neked! Sőt eltérő hajszín vagy hajszínek esetén napszítta -strand- hatás is egyszerűen kiváltható vele.

Nem esik ki, vízhatlan, biztos tartás a hajadban! Ráadásul nem is kell sokat várnod rá! Leterheteltségtől függően akár pár nap alatt elkészítjük neked.

Az alábbi kis videóban

láthatod a fent leírt szembetűnő változást

From The Blog

Hajsűrítés hajdúsítás
szeptember 19, 2017

FOLTOS HAJHULLÁS (ALOPECIA) DÚSÍTÁSA

Milyen betegség a foltos hajhullás (Alopecia)? Immunbetegségből /immunhiányosságból adódóan manapság egyre elterjedtebb probléma a fejtető területén foltokban kihullott haj. Ezen részeken akár 2-3cm átmérően körszerűen teljes kopaszság látható. Nem ritka,...
MODERN DIVAT
szeptember 19, 2017

HAIRTREND MANBUN HAIREXTENSION

STÍLUS KÖVETÉS CSATOS SOROK HAJPÓTLÁS HAJCOPF KÉSZÍTÉSÉHEZ Csapatunk rendkívül nagy figyelmet fordít a divat és stílus alakulására, változására. Legyen itt szó egy egyszerűbbnek tűnő hajvágásról vagy egy komplexebb frizurára vonatkozó...